En början på en villahelg


"Mamma var är shortsen?" 
Hmm, packade inga såna...
"Men mammaaaaa det är så varmt!" 
"Mammmaaaa, får vi bada?!"
Let fara om ni klarar åv e!




Så i hoppade de alla tre. Ja ingen tyckte att det var super varmt, men bra gick det att simma en liten stund. Jag nöjde mig med att blöta tårna. Helt tillräckligt enligt mig!

Blev helt förvånad när jag kom fram till villan igår och det var hur varmt som helst, 22 grader visade mätaren i bilen. Bara att sätta sig i solen en stund och invänta resten av familjen. 
Men nå sommarkläder packade jag ju inte. Man har ju inte behövt shorts på flera dagar, så tänkte inte att vi skulle behöva dem ute vid havet heller. Men igår hade man nog kunnat ha sommarkläder igen. 




Några riktigt bra timmar hann vi få. Sen började regnet...

Rusar man från ett ställe tillett annat, från en sak till en annan, så hinner man nästan med allt det som man tycker är roligt på villan, sånt som man saknat de här veckorna när vi varit hemma. Men regnet kom nog lite för snabbt, vi hann inte helt få av oss all energi. När man sen måste vistas på en liten yta med flera andra så blir det mycket och trångt när man försöker bli av med den där överlopps energin som bubblar i en. Själv är man ju van vid energiska barn och vet att de inte orkar sitta och titta på tv hela kvällen, men för andra som inte har barn själv så kan det bli för mycket. Men som tur så höll regnet upp mellan varven och vi kunde springa av oss ute. Sen orkar man sitta lugnt igen. 





Ser lugnt o harmoniskt ut detta fiskande... Verkligheten när man skall hinna ta loss tre krokar ur buskarna, reda ut linor och hinna svara på alla "mamma titta!"  är sen en lite annan. Men ibland lyckas man fånga en sekund när det är helt lugnt!


Kommentarer

Populära inlägg