Välkommen värmen


Där kom den äntligen, värmen! 
Och det räckte exakt två timmar innan de första myggen dök upp!
Så då är det väl officiellt sommar då, eller?!


Av erfarenhet från de senaste dåliga somrarna, med några bra veckor i maj o sen en juni med väder som i december, så borde man njuta av varje solstråle just nu. Man vet ju aldrig när det blir varmt igen!
Så det gjorde vi. Dock här hemma, så att vi hann med det sista fönster tvättandet och vår städande av husbilen också på samma gång. Samt sälja bort en hel del saker som vi inte behöver mera eller aldrig behövde. Utrymmena tackar och det gör resekassan också!

En som är lycklig är vår pupu, som fick en ny bur redan förra helgen och har varit ute sen dess. Hon trivs både med värmen o med den allt gräs och med sin nya betydligt större bur. Nu är hon igen populär bland barnen också eftersom de nu enklare kan gå in i buren o klappa o mata henne.




Så förutom mata pupu så har de studsat så de har sjuka fötter, skeittat på rampen tills en skadade foten, cyklat och hängt med kompisar, legat i hängmattan, kört omkring med alla el-fordon de har, lekt i lekstugan, bråkat och skrikit. Ja hunnit med alla sommarsysslor som man saknat en hel vinter! Nå bråka och skrika kan de nog året runt...men på sommaren får ju alla grannar också ta del av det!


Den första blomman som blommade på gården den måste förstås mamma få tyckte minstingen!
Så liten, men så mycket glädje!





Så med denna blomma önskar jag er en fin måndag!


Kommentarer

Populära inlägg