NaturstigenSolen skiner, fåglarna kvittrar, en perfekt dag för att traska naturstigen!


Kortjärv naturstig med sina roliga gubbar, humor skyltar och bra stigar är en perfekt naturstig för barnfamiljer. Nuförtiden är den också så bra utmärkt att man kan inte ens i misstag kan komma in på nått långre spår. För det finns både längre och kortare stigar att välja mellan. Första gången vi gick den så var den korta rundan inte lika bra utmärkt, då gick vi helt fel på ett ställe och höll på och missa allt det roliga. Men nu är den alltså väldigt bra utmärkt.
Hörde nån säga att stigen också nuförtiden är så bra så man kan ta sig runt med barnvagn, men hmm...hade nog hellre använt en bärsele än en vagn. Men visst med lite lyft hjälp hade det kanske gått med vagn också. Som tur behöver vi inte fundera på sånt mera. Vår liten gick nästan hela sträckan själv. Lite fick man sitta på pappas axlar i slutet. 
Gubben med yxan är förstås den stora favoriten!
Och vissa skyltar är bättre än andra!
Men roligt är det både för vuxna och barn!
Colin som gick stigen för första gången tyckte alla gubbar och djurfigurer var super roliga!
Korv vid rastplatsen hör ju till.  T.o.m. Colin grillade sin helt själv. 
Efter matpausen måste man ännu ta en ridtur på krokodilen innan man traskar den sista biten tillbaka till bilen. Allt som allt är den korta rutten ca 2-3 km. Helt lagom för en nästan 3-åring. 


Kommentarer

Populära inlägg