"Välkommen hem Mamma"


Vilken vecka man har bakom sig och vilken hemkomst! Man får känna sig uppskattad och saknad av dom som betyder mest!

Där stod de på rad på flygfältet och väntade, precis som väntat. Mina små pojkar! Att jag saknat dem under veckan jag varit borta. En hel lång vecka...lovar att detta inte kommer att upprepas under den närmaste framtiden!

Hemma väntade egen gjorda banderoller i flera rum.

"Välkommen hem Mamma"Och min favorit choklad och min favorit dryck fanns färdigt på bordet. Ett ny städat hem och färska syrener i flera rum. Man får nog lite känslan av att man kanske var åtminstone lite saknad! :)
Sov inte riktigt bra i flyget, bara kanske en timme och tänkte att eftersom jag vakade till närmare 10 igår kväll att man nog skulle kunna sova bort jetlagen helt med bara en vanlig natt. Men ack nej, klockan halv 3 var det helt pling. Ingen chans att få sömn nå mera. Låg bara o lyssnade på en envis mygga som jag inte klarade av att lokalisera. Så gav upp med sovandet och myygjakten. 

Så här sitter man då med sitt morgon kaffe före 4 på morgonen och skriver. 

Ja veckan som var blev intensivare än jag hade räknat med. Program från morgon till långt in på natten under den första delen av veckan. Så istället för att blogga på kvällarna som jag lite hade hoppats på så blev det program som våra japanska värdar hade ordnat. Karaoke för hela slanten med andra ord! Inte kanske riktigt min greij, men det hörde liksom till jobbet den här gången. Och det är nog länge sen man fått skratta så mycket! Och senare under veckan hade jag inget wifi som klarade av att snurra bloggen, så därmed inga inlägg alls. Men ni kan nog räkna med många Japan-inlägg under kommande veckor!

Nu skall jag sätta igång jobbdatorn, för nu är det en vanlig måndag igen! Barnen till skolan, jobb, packa upp, fixa pappersjobb och ja allt det vanliga!Kommentarer

  1. Vilka fina banderoller! Och det bästa med att vara borta är att komma hem igen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg