En bättre dag "at the office"!


Puh detta har verkligen varit en fullspäckad vecka och det ser ut som resten av månaden kommer att fortsätta så också. Men gillar program och kalas och detta kommer maj verkligen att föra med sig. Så det skall nog gå bra, bara man kommer ihåg att njuta av allt roligt också!


Denna vecka bjöd, förutom maj-kalas, på ännu en jobbresa ner till Esbo. En dag med möten och en dag i naturen. Det bästa med mitt yrke är ju att man får vara ute ibland. Tyvärr alldeles för sällan nuförtiden men igår blev det en hel dag på klipporna med kollegorna. 

Så här bjuder jag på en hel hög med bilder från vackra Kopparnäs!




Hela förmiddagen bjöd tyvärr på en tjock dimma, som först mot eftermiddagen lättade. Då var det dock redan dax att söka sig mot tåget. Men med solen så dök också ormarna upp. Plötsligt låg de överallt de där mindre trevliga djuren.




Stenarna, de kan verkligen vara vackra och speciella! Men det är ju inget nytt! :)

"Här är en hel grupp med människor som kryper omkring och mäter sprickor i klipporna!" konstaterade en av fiskarna i telefonen. 
Inte kanske den lugna fiskedagen som han eller nån av de andra fiskarna hade väntat sig. 




Dimma kan vara vackert det också!
Och åtminstone så höll den ormarna borta. 




Är man i behov av en fin utflyktsplats i närheten av huvudstaden så är detta en fin plats!
Vacker natur, flera grillplatser och en parkering där det för tillfället också stod flera husbilar parkerade. Tydligen inte ovanligt med fricamping här. 


Kommentarer

Populära inlägg