Vardags uppdatering


Regnet piskar ner, himlen är så mulen som den bara kan vara... igår fick vi vara och köpa en mössa åt Colin, alltså ingen solskyddsmössa utan en mössa, mössa, för att det blåste så kallt på villan. Och min kaländer påstår att det är sista veckan i juli...

Deprimerande! 
Som tur så var man borta hela semestern, så sol o bad det har vi ändå fått i stora lass. Men nog hade det ju varit roligt om man fått njuta av lite villa-liv också i sommar. Visst är vi på villan ändå fast vädret är dåligt men man kunde ju, i juli, göra annat också än sitta inne och värma sig vid brasan. Men tror nog att det är just det som pojkarna får göra idag när de spenderar dagen med mina föräldrar. 
För min och gubbens semestrar de tog slut dagen efter att vi kommit hem. Inte egentligen någon super lyckad planering, att först köra typ 4000 km på 3 dagar, komma hem och packa upp, gå på 40 års fest och annat ännu samma kväll, ha en mindre produktiv söndag (läs, ligga i hängmattan) och sen iväg på jobb på måndag morgon. Så man kan lugnt påstå att förra veckan hade man inte brist på sysselsättning efter jobbet. 
Men nu är bilen igen tvättad och packad och rullade till villan igår morse. Så nu blir det villa-liv i regnet fram till onsdagkväll ja jobb på dagarna förstås. Sen en helg med bara en son hemma och en del fixande och målande med huset.

Men nog är det skönt att vara hemma! Tror att den här resan nog varit den tyngsta av alla caravantrips som vi gjort. Efter tre veckor var vi alla helt färdiga och kunde gott ha varit hemma. Men det var ju lite kvar att köra efter det ännu. Roligt hade vi, som vanligt. Såg och upplevde en hel massa. Men kanske ett eller två års paus kunde sitta bra nu. Göra nått annat än köra nästan 10 000 km på semestern. 
Alltså förstås inte stanna hemma, utan kanske resa på annat sätt. Man kanske inte skulle behöva använda precis hela semestern till resan. Så känns det nu. Men det är långt till nästa sommar. Och jag hinner ändra mig många gånger innan det!

Men vet ni vad, det är första gången, på vem vet när, som vi inte har nästa resa redan planerat när vi kommer hem. Och nu, ännu nästan två veckor efter att vi kommit hem, så har vi fortsättningsvis ingen resa planerad. Fast det regnar och är kallt och deprimerande! 
Mycket konstig situation egentligen. Gillar nog inte den heller så kanske man borde göra nått åt saken?! Ännu har man ju några semesterdagar kvar att ta ut...

Kommentarer

Populära inlägg