torsdag 6 juli 2017

Playmobiler i Aten


Inte en sommar utan Playmobiler!
Som lovat blev det inget Playmobil i Tyskland i år men det finns mindre versioner på andra platser i världen och händelsevist finns det ett i Aten. Och bara ett stenkast från campingen vi valde (ja att campingen låg så nära det kom faktiskt som en trevlig överraskning för oss vuxna också, ibland har man tur). Denna park ligger en del utanför Aten, en 19 km norr om för att vara exakt. 
Inget stort ställe, men det visste vi ju innan. Nån engelsk hemsida har de ju inte heller så man fick gissa sig fram till all info. Men gps:n hittade hit och google maps också (hur vi klarat oss alla år innan utan google maps kan jag efter denna sommar inte fatta, otroligt vad det underlättar allt, så tack för fritt Internet i EU).
 Klockan 10 öppnar de och inträdet var 5€/barn, vuxna var denna gång gratis. Från morgonen var här ingen trängsel, vi var först på plats. Men mot 12 tiden började det nog bli lite trångt vid borden.
Jämfört med Tysklands park så är detta ju ingen park utan ett hus. Hela stora parken saknas och man har bara kvar inomhus lekstället. Här  finns alltså ett stort rum där man kan leka med playmobiler. Ingen plats där man kan ha barnen och springa av sig alltså. Mera sitta snällt och leka plats!

Men pojkarna gillade!
Ja egentligen hade det ju räckt med bara en affär åt dem, lek delen var ett bonus! Affär med bara en massa Playmobiler ja det finns här. Man kommer inte ut utan att gå igenom den. Och vi fick ju som vanligt med oss en hel del Playmobiler igen!
Colin föll för Krokodilen, den skulle han ha (ja inte den på bilden över, en mindre, som tur). Och gissa om inte krokodilen bara fanns i det absolut största settet. Förstås! Som tur var priserna inte helt samma som hemma.

Så har man nån timme över i Aten och barn som gillar Playmobiler så är detta rätt ställe!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar