Storytel


För en tid sedan fick jag chansen att testa Storytel via Buzzador!
Och det var ju helt perfekt timing strax inför resan. Nu behöver man inte ta med stora tunga böcker mera, utan allt kan sparas offline o läsas eller lyssnas med telefon eller tablett. Väldigt praktiskt! Ja ett väldigt praktiskt o förmånligt sätt att läsa/lyssna på böcker fast man inte reser förstås.

Storytel är en digital abonnemangstjänst som strömmar ljudböcker till din mobiltelefon. Du laddar bara hem en app till din telefon eller tablett (iPhone och Android) och startar ett abonnemang. Man betalar 16,99€/månad eller 169kr/månad och så har man fri tillgång till tusentals böcker och ljudböcker. Böcker finns på tre olika språk, svenska, finska och engelska.

Så innan vi åkte laddade jag ner alla Alfons böcker som fanns och en hel del andra barnböcker. Så att det räcker för varje kväll i en månad. Tänk vilket stort utrymme en sån mängd med riktiga böcker hade tagit. Helt enkelt omöjligt! Själv behövde jag heller inte välja ett par böcker att ta med utan valde att ladda ner en mängd spännande deckare. Nu finns det ingen chans att jag hinner läsa ut dem alla och blir utan!

Kaffe och Ljudböcker det har hört ihop de senaste veckorna!

Kommentarer

Populära inlägg