En pärla bland annat


Här kommer ett tips på en riktig pärla till camping i ett område som annars inte har nå riktigt super bra campingar!


Nämligen en liten familjeägd camping i Lettland strax intill Via Baltica, Labirinti heter den. Hittade campingen av en slump när jag febrilt försökte hitta nått annat alternativ till de inte så trevliga campingarna i Jurmala. Området i Jurmala är ju fint, vacker sandstrand och fina gamla byggnader. Men campingarna har verkligen sett sina bättre dagar. 

Denna camping ligger 50 km söder om Riga, bara ett stenkast från Via Baltica.
Labrinta campingen är relativt ny, här finns inget hav eller sjö, men familjen har gjort det väldigt trevligt för barnen. Här finns linbanor, minigolf, gokart-bilar, labyrint, fotbollsmål, studsmattor och en hel del annat. Ja o en storkfamilj som bodde i en gammal kranbil.
Faciliteterna är helt nya, finns kök, dusch och toalett.Ingen plats man kanske spenderar nå många dagar på, eftersom här runt inte finns så mycket att göra, men som en kvälls-stopp är den helt perfekt. Priset var också riktigt bra, 15€/2 personer, bil o el, i juli. Det är billigt! För barnen kom det sen ännu 3€/barn till, förutom Colin som var gratis. Så 21€ betalade vi för vår familj. Här kommer vi att stanna flera gånger.Kommentarer

Populära inlägg