måndag 12 juni 2017

Testdag


Riktigt typiskt oss skulle vara att bara slänga oss iväg på en månads roadtrip utan att ens testa allt som vi fixat till bilen. Ja så har vi ju gjort alla år tidigare och ibland har det ju gått så att vissa saker inte då fungerat. Inte blev det nån lång testtur i år heller... vi körde till villan!
Vi har ju ny bil för i år o har fått fundera om och tänka ut lite andra lösningar än de som vi var vana vid. Som att man inte har nån ugn t.ex. Då var lösningen att ta med mikron och det finns t.o.m. plats åt den i ett av skåpen och med lite fixande så finns det nu uttag och allt där också. Själv var jag lite skeptisk på om den skulle fungera när man inte har el till bilen. 

Så vi stannade vid ABC o gubben testade mikron så länge jag hämtade snacks åt barnen. Och se bara vad jag fick serverat åt mig när jag kom tillbaka. En perfekt Heidi-smörgås! Så mikron torde fungera, Check!
(Om han då inte smet in på ABC o slängde in den i mikro när jag inte såg förstås...)
Sen var det spelandet. Det har varit tal om att ta med endera wii u eller playstation i flera år nu och nu får de med en av dem. Så detta skulle förstås också testas. 
Pojkarna har nu ett eget spel-tv i en av högsängarna. Vi har alltså nu två tv i vår  "jätte stora" bil...
Det såg först lite trång ut, men bra fungerar det. Check, där också!
Nu finns det en plats åt alla runt bordet!
Ingen mådde ens dåligt, inte ens den hårigaste av dem. Av nån anledning så är det inte så skrämmande att åka husbil. I vanlig bil blir hon så spänd att hon kastar upp varje gång om hon inte får sitta i famnen på nån. 
Test sova måste man ju också!
Han är den ända som ännu sovit i bilen, vi andra testar på fredag när vi parkerar i hamnen i väntan på morgon färjan. 
Ny cykelställning har vi bak på bilen. Den fungerar! Ja den testade vi förstås inte denna gång, men litar på att den fungerar som den skall. 
Och i år får alla med cykel! Ja den minste förstås bara en cykelsits. Så nu är det tänkt att vi skall ut o cykla på riktigt... får se hur det går.

Så bilen testad och klar! Fem dagar och så kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar