Första stop i Albanien


När man blickar ut över havet på den här stranden så skulle man inte tro att man ännu befinner sig i Europa. Albanien har denna gång visat en lite bättre sida för oss!


Vår första stop i Albanien blev ingen sevärdhet utan vi körde direkt till denna camping på södra sidan om Dürres. Kamping Pa emer är inte så lätt att hitta fast man plockat med sig bra vägbeskrivning innan. Vår gps hittade varken adressen eller campingen, men som tur finns det skyltning sen när man kommit in på rätt mindre väg. Men först måste man veta var man skall svänga av den stora vägen. Vi körde fel några gånger innan vi slutligen kom fram. Men det var nog mödan värt. 

Kamping Pa emer drivs av ett vänligt gammalt par och stället är verkligen super fint. Om man skall gnälla på nått så är det ju detta att det inte finns wifi nån annanstans än vid receptionen. Men utsikten från receptionens terrass är helt otrolig så man sitter nog gärna här en stund. 

Man bor ju direkt på stranden och det är ju på gott o ont förstås. Gott att barnen kan bada o leka i sanden utan att man behöver bära alla saker nånstans. Ont är all sand som kommer in i bilen, för alla springer ju in o ut hela tiden. 

Idag stannar vi nog här o njuter av solen och stranden. Och i morgon kör vi vidare neråt i detta vackra land. Kommentarer

  1. Vad fint det ser ut! Just sådär fint upplevde vi oxå att Albanien var! Hälsningar från Tjeckien!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg