En vuxen dag


En dag ute på havet med delfiner, snorkling o en massa chill!
En riktigt bra utflykt!
När man har barn så får man kompromissa eftersom alla aktiviteter inte passar åt småbarn. Igår var gubben på fisketrip o idag var det min tur att åka på katamarantrip. De större pojkarna hade nog kanske klarat sig på båten, men jag skulle aldrig ha tagit med Colin. Men pojkarna ville inte med, de stannade hellre i villan med pappa, så då fick jag en riktig vilodag!
Katamarantripen var först tänkt till lördag men pga den tropiska stormen som är påväg mot ön så kommer inga båtar att åka ut på lördag. Så då blev det att åka idag istället. 

Först såg vi en hel flock med små delfiner! Eller jagade dem runt tillsammans med en hel del andra båtar. Fina djur o fint att se, men efter en stund tyckte man mest bara synd om dem. 

Sen blev det snorkling o efter det lunch på båten. En mycket god lunch! O sen mera chill!
Benitier island eller den flytande ön (bilden under) var kanske lite av en besvikelse. Vi hade nog väntat oss nått lite större. Men visst ser den ut som om den flyter!
Sen var det dax för shopping delen, sånt hör ju till varje utflykt som ordnas. Inte ens på en katamarantrip kommer man undan. Vi åkte i land för att bada o där fanns försäljare på försäljare. Vissa bar på sina produkter, vissa hade försäljnings kojor, men de flesta hade sina produkter på nån slags båt eller flotte. O hade man glömt att ta med pengar när man åkte in till land för att bada så var det inget problem man kunde ändå köpa saker. Försäljarna kom bara ut till katamaranen o hämtade sina pengar efteråt! Så argumentet "no money" fungerade inte här! Man fick bara svaret "no problem"!
Allt som allt en mycket skön dag! O mina brända axlar är ett bevis på att man fick en hel del sol idag!


Kommentarer

  1. Så härlig dag och så vackert! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland är det skönt med en "vuxen"-dag o vackert det är det verkligen här!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg