Tillräckligt med 5 år


Började redan tvivla på om vi vill göra detta ännu en gång. Kanske 5 år i rad, med ca 10 000 km på fyra veckor i bilen är tillräckligt!? Kanske vi kunde hoppa över den här sommaren o göra nått i vinter istället, var det nån som föreslog så sent som igår (på samma gång som han febrilt skrollade genom sida på sida av begagnade husbilar). 
Men så dimper de här ner i postlådan o man bara ler när man bläddrar igenom alla minnen från förra året! 
Då var det Korsika som gällde!
Ja förra året skulle det bli en kortare resa, ett par veckor i Norge bara, eftersom Colin var så liten. Nåja det kalla vädret ändrade på den planen o vi hittade oss igen i en kok het bil på väg ner längs Via Baltica med Medelhavet som slutdestination. O ingen ångrade det beslutet! Inte ens när vi körde genom Toscana o det var 40 grader på utsidan o 40+ på insidan av bilen, när det inte ens svalkade av att man öppnade fönstret på motorvägen. Inte ens då! Man visste ju att väl framme på campingen så får man slänga sig i en svalkande pool. Dock först fick man traska iväg o köpa en badmössa åt sig! Varför den största har en vet jag inte, han hade knappast behövt en!
Vi fick fyra fina veckor på resa o två härliga veckor på en av Medelhavets vackraste öar. 
Så vet ni vad! Det blir nog en resa i sommar också! O får se, kanske i en annan bil! En som kan svalkas ner till lagom istället för bastu temperaturer! Får se!

Eller så blir det som alla tidigare år. Vi hittar ingen bil som uppfyller alla kraven o det slutar med att vi svettas oss igenom Europa igen!
Hur det än blir, så en sjätte CaravanTrip blir det nog!

Kommentarer

Populära inlägg