Vintern när den är som bäst


Vintern eller vårvintern har sina goda stunder den också! Helt på riktigt, påstår jag det, skojar inte ens!
Vårsolen o en kväll i backen! Det var inte helt fel!


O backen finns strax runt knuten (eller i grannbyn) så man behöver inte ens åka långt. Men ändå måste jag godkänna att jag inte hade besökt den vintertid på säkert 15 år... Detta kommer kanske inte som nån större överraskning för nån eftersom vi nu inte är så aktiva med vintersporter, eller sporter överlag.
Men tror det blir en ändring i det nu när pojkarna börjat trivas i backen! Romeo o gubben har t.o.m. varit här två gånger på en vecka o vår skidbox har sett sina första skidor (vi har haft den i 13 år).

Ja nå skidor blev det inte för mig den här gången heller. Traskade upp o ner för pulkabacken hela tiden. Med en 1½ åring i famnen kan det vara ganska bra träning det också. Men åka ner med mamma det ville man absolut inte. Bara med Kevin gick det att åka eller helst hade han åkt ensam förstås. Så det fick han göra en gång. Det blir ganska hög fart o han såg ut att vurpa när som helst, men sken som en sol när han oskad kom ner farande. Sen var han lite sur när mamma inte vågade låta honom göra om det fler gånger. Så han åkte med Kevin o mamma fick åka ensam!

Kommentarer

Populära inlägg