Dagen efter


Hemma! Ja det har vi ju varit flera dagar redan. Hur känns det då att vara hemma igen, är ju den vanliga frågan man får när man ser nån bekant? Eller är det inte roligt att vara hemma igen? Jo visst, men nu är det ju över. O det känns lite vemodigt (fast just den delen lämnar man ju oftast bort när man pratar med folk).

En resa som vi väntat på i ett helt år. En resa som vi fick ganska mycket kritik för i början o som ställde till med en hel del bråk. Men en resa som ändå blev helt otroligt bra o som sist o slutligen inte ställde till med nå större problem alls. Men en resa som är över nu! O det är tråkigt! Tråkigt att plötsligt gå från 14 personer i samma hus till att vara ensam hela dagarna med Colin. Från att hela tiden ha nån att prata med till att ja inte ha nån. Är ju begränsat hur långa diskussioner man kan ha med en 1-åring!

Så ja humöret har varit lite i moll sen vi kom hem. Lite dagen efter! Men så småningom kommer man igång med vardagen igen. Pojkarna tyckte ju det var super roligt att vara tillbaka i skolan och förskolan. Så roligt att se kompisarna igen. Så den här veckan har gått till kompisbesök. Kanske man själv också skulle ta o boka in en kompis-date?!

Men började med att bokade nästa resa. Inga stora greijer, bara en jobbresa till huvudstaden. Men det skall bli roligt att börja denna jobbperiod med fyra dagar där. Kanske man hinner göra lite annat än jobba också.

Det absolut bästa för ett moll-humör är ju att sätta sig ner o börja planera nästa resa! Så det gjorde jag! O vet ni vad! Sommarens CaravanTrip kommer att bli suverän!
Kommentarer

Populära inlägg