Värme o växthus häng!

Nu kom sommarvärmen på riktigt! 
Vi har över 20 grader varmt! 


Nu skall man passa på o njuta, man vet ju aldrig om det blir så här varmt nå mera i sommar! Om det blir som de senaste två åren så blir det ju vinter o snö igen lagom till midsommar o kanske några veckor värme igen i augusti... Men man kan ju alltid hoppas att denna värme håller i sig i år!

Så idag efter att vi varit o handlat så har vi hängt i växthuset. Skönt när man inte behöver ha halaren på nå mer o att Colin förstått att solglasögon är bra att ha. I Kuba drog han dem bara av sig, men nu låter han dem snällt vara på. Utan dem så blundar han bara, så han tröttnade väl på att alltid somna när han kom ut! :)

De första blommorna har vi planterat o en ny stege att ha blommor på har vi också fått. Den behöver lite färg ännu o lite blommor. Så i sommar skall vi på riktigt ha lite blommor i växthuset också. Åren innan så har det ju varit onödigt att plantera nått när vi ändå åkt bort i en månad. Onödigt att göra mera jobb åt grannen! Men i år är vi ju hemma hela juni så nu kanske det kunde bli några blommor. Får väl skjutsa dem till svärmor sen när vi åker till Norge.Kommentarer

Populära inlägg