Härliga Fredag

Vilken vecka detta varit...o inte på ett bra sätt!
Ser verkligen framemot en bättre helg!


Vi har haft tandproblem o ja har det ännu. Båda bebisarna har problem med tänderna. Båda gnagar de på borden o allt de kommer åt. Människo bebisen gör ju inte så stor skada med sina två tänder men den andra är en annan sak. Snart har vi inte ett ända bordsben eller stol som inte blivit smakad på. Belle (hunden) har alltså mjölktänderna ännu kvar o efter ett tips efter förra inlägget så tror vi nu att det är de som gör att hon gnagar på allt. Mjölktänderna skall ju börja falla vid ungefär 4 månaders ålder o hon är ju nog långt över det o jag har inte sett nån tappad tand ännu. Hade inte tänkt så mycket på saken innan eftersom vi aldrig märkte när de tidigare hundarna tappade sina heller o utan att de gnagade sönder nått alls. Men så lätt går det tydligen inte denna gång. Har försökt hitta annat som hon kan gnaga på o så har vi lekt draglekar...Får se om det hjälper!

Colin han har haft feber sen i söndags o doktorn sa att det nog är tänder på kommande igen o så lite öroninflammation till på det. Så vi har haft ganska oroliga nätter o en liten som mest velat bli buren hela veckan. Han som alltid ätit det mesta utan nått problem, spottar nu ut precis allt man sätter i honom. Men nu hoppas vi att det vänder...

Vi hade tänkt oss en villahelg men det blåser nog för mycket där för en med öroninflammation. O så behöver husbilen ännu skruvas lite o packas i också. Vi har inte hunnit med nått sånt alls den här veckan. Man får inte så mycket gjort med en i famnen. Men då kommande helg skall det nog bli premiär tur med husbilen för i år!

Nått roligt har vi ju nog också gjort. Dagis gårdsfesten där barnen bjöd på cirkus uppvisning. Kevin o hans bästisar var clowner o de var nog som födda till det! :) 


Kommentarer

Populära inlägg