söndag 8 maj 2016

En pjäs om en duva

Min teaterdag med de större pojkarna blev till kvalitets tid med den äldre, när Kevin bestämde att fotbollsskolan var roligare. Men helt ok det också, är en stund sen jag varit nånstans bara med Romeo!


Pjäsen vi såg var en musikalteater för hela familjen på Kokkolan Kaupunginteatteri. Puluboi handlar om vänskapen mellan Puluboi o Poni o är baserad på boken Puluboin ja Ponin kirja av Veera Salmi.  
Ingen pjäs som man sett tusen miljoner gånger utan nått nytt. Åtminstone för oss var det det. Pjäsen tog nästan 2 timmar så för de allra minsta är den kanske lite för lång, men den rekommenderas också från 5 år upp åt. Mycket Kakka-humor, det var ju en duva det handlade om, o det går ju alltid hem hos barnen. Men där fanns små inslag som bara vuxna förstod också. Så Romeo tyckte t.o.m. att tanten bakom oss skrattade för mycket! Så verkligen en hela familjens musikalteater.

Det var inte alls så många i publiken denna lördag. Men det får man nog skylla på det vackra vädret. För pjäsen var bra! Men man behöver nog förstå finska för att hänga med i det roliga!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar