Sista kalasdagen


Suverän tårta igen! Han fick sin världskarta!
Inte riktigt kanske i skala eller alla öar på rätt plats, för att inte tala om flaggorna (kan inte flaggor), men ganska nära åtminstone! O smaken, den var bra den också!
Bagarna var de samma som alltid (min mamma o syster). Ostkakan jag själv gjorde glömde jag i kylskåpet. Hittade den när jag städade bort. Kan inte förstå att jag glömde den... Nå nog fanns det ju annat att äta också men lite onödigt. Behöver ju verkligen inte äta en hel ostkaka själv idag!!
IsoMommo (min mormor) o GambeMommo (gubbens mormor), en sur spiderman (han fick inte ha masken på på bild), födelsedagsbarnet som prompt skulle ha hatten på o en med tummen i munnen! 
Nå ett foto blev det! Om ej riktigt så som jag hade tänkt mig!
Gästerna kom inte lätt undan den här gången heller, lite teater måste det ju bli. Poliser, tjuvar o bybor o vissa blev bara tilldelade rollen som publik. Födelsedagsbarnet förstås bestämde precis vad alla skulle göra! :) 
Så var 8-åringen firad i dagarna tre! 
Den här veckan skall vi fixa husbilen så att vi kanske kommer iväg till villan till helgen, om vädret är bra vill säga. Skall bli intressant att se hur vi får allt att rymmas nu när vi är 5 personer. Vi har t.ex. bara fyra hyllor i klädskåpet, så vi konstaterade redan att gubben blev utan. Mycket som måste tänkas om i sommar när vi reser med en bebis. Som hur vi skall sova... Blir nog att fundera om sovplatserna lite!

Kommentarer

 1. Men vilken underbar tårta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har en duktig mamma o syster! :)

   Radera
 2. Waow vilken fin tårta! Imponerad! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, hittills har de lyckats fixa alla tårtor som pojkarna bett om! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg