Varför man borde kolla två gånger innan man startar?


Finns ju otaliga lådor o skåp i husbilen o så ännu allt löst skräp man har överallt. Allt har ju en plats men innan man startar så måste man ju komma ihåg att få allt tillbaka dit också o stängt allt. Man har ju en del annat också att komma ihåg när man har tre barn, så alltid kommer man ju inte ihåg allt.


Tror inte vi lyckats starta nå många gånger utan att nån låda inte rullat upp i första kurva eller att nått inte brakat ner från nått bord. Ja vi har startat med stödfötterna nere också, det märkte man nog. Men som tur tog de inte nån större skada. Att trappan är nere händer flera gånger under sommaren. Ännu sitter den också kvar... 

Att barnens leksaker rullar omkring i bilen är ju mera en regel än nått ovanligt. De leker ju medan vi kör o har en massa prylar på bordet. Så i branta kurvor skall man nog sträcka handen bakåt för nått kommer nog kanande över bordet. Har man tur så är det bara nån bil, men troligen så är det ett saftglas. Men sånt är ju bara att städa upp, ingen större skada. Egentligen bara mina greijer som lyckats söndra nått...

Man skulle inte tro att en liten parfymflaska skulle kunna göra så stor skada när den faller ner från skåpet. Ja det gjorde den ju inte heller de 10 första gångerna. Men sen smällde det ordentligt o flaskan var nere i skåpet under lavoaren istället. Uups!!! Vissa var lite sura...men min tejpidé fungerade utmärkt! Fast vissa tvivlade! O kan berätta att den tejpen höll bra hela resten av sommaren också. Men nu kunde vi nog skaffa en ny lavoar. 

Det och mycket annat att fixa i bilen innan vi kan rulla av gården. Vårstädningen som nummer ett på listan!Kommentarer

  1. Å nej! Vi har också missat saker ibland... En gång fick yngste sonen nästan en TV i huvudet när den kom farande från alkovsängen... En annan gång hade vi inte stängt kylskåpsdörren och precis ALL mat åkte ut i en kurva... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. En TV i huvudet hade nog inte varit så roligt. En bärbar dator har jag fått i axeln när den föll från alkovsängen. Egentligen ganska farligt att ha en massa saker där uppe, men oftast finns där ju nått!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg