Riktigt trött på att springa till läkaren nu

Börjar bli riktigt trött på denna förkylning som aldrig ger med sig. Nu är vi alla sjuka. Ja förutom Romeo som bara hade feber nån dag o sen lite hosta efteråt. Han slapp lätt undan om man jämför med stackars Kevin som har hostat sig igenom 3 veckor nu. På sidan om har han haft ögoninflammation o migrän o nu tror de att det kan vara nå allergi också. Allergi eftersom han har så röda o ljus kännsliga ögon. Men det har han ju nog haft hela hösten, men det har blivit så mycket värre nu med förkylningen. Så han skall testas! Gubben hoppas på att det är våra kaniner eller höet som de äter som är orsaken... Hmm, man får nästan den uppfattningen att han inte är så förtjust i att ha kaniner i tvättrummet! Jag tror inte det är de som är orsaken, för de var inne hela förra vintern också, utan problem. Nå vi får se hur det blir. Får hoppas att det bara är allergi som är orsaken o inget annat större fel på ögonen! 

Colin blev också förkyld för nån dag sen. Snörvlar o hostar stackarn! Men inte gnäller han för det. Han är extra snäll! O sover bättre än vanligt! Han sken som solen åt läkaren igår när han undersöktes. Visade upp honom på samma gång som Kevin o jag var till doktorn. Vi fick varsin pencillin kur, men Colin behövde ingen medicin. Så får hoppas att han inte blir nå värre. 


Så nu var det officiellt jullov då! En glad skolpojke störtade just in genom dörren! O nu tänker han tydligen bara vila o ta det lugnt hela jullovet. Passar ju bra! Men undrar hur det blir med den saken! :)

Kommentarer

Populära inlägg