tisdag 8 december 2015

Gnäll

Puh, det blev en halv natt på samjouren då. Kevin fick så sjukt huvud i går kväll (vi trodde det var ögonen igen) att han inte kunde vara ens i ett mörkt rum. Så det var bara att åka in o vänta  o vänta en evighet innan han sen fick hjälp. Sen när han faktiskt fick träffa en läkare o fick ordentlig värkmedicin så var han ju sig själv igen på en kvart. Migrän är vad han hade, ja förutom flunssan, febern o ögoninflammationen. 
Synd att det är så att småbarn får vänta i timmar på hjälp medan fyllon o annat pack får hjälp genast! Tydligen är det så att man borde vara ordentligt full eller hotfull för att få hjälp! Så där fick han ligga o lyssna på hur tanten bredvid svär o ropar o hotar med att slå ner alla, inklusive oss. Trevligt när man är liten o sjuk o inget ser heller! Inget jag sa till sköterskorna verkade hjälpa. Där skulle vi vara o vänta! Inte förrän läkaren kom o sa till sköterskorna att vi skall in i ett eget rum så slapp vi därifrån. Nå läkaren var sen både trevlig o duktig! O vi fick ju hjälp så det var väl huvudsaken...eller nått!

Har inte haft nå höga tankar på länge om Kiuru o inte gjorde gårdagen det bättre precis!
Nå får hoppas att vi hålls friska nu o får undvika stället!

Jahaa o så verkar bloggen också ha fått nått fel. Inga bilder går att ladda upp o annat smått som inte fungerar.....Tydligen gick det att publicera ändå men utan bilder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar