Planer för 2016

Dax att planera 2016!
Planen för vem som jobbar o vem som är hemma o när har inte ändrats nå mycket. Det blev ju klart att man har ett jobb att gå tillbaka till, om kanske i lite ändrad form. Men ändring är ju inte alltid dåligt! Så väntar med intresse på vad som händer. Men att samma projekt som jag lämnade i augusti ännu väntar på mitt bord, det vet jag. Nån måste skriva slutrapporten o det vill jag gärna göra själv. Sen är det kanske inte helt fel att få jobba lite emellan. Efter ett år hemma gör det nog bara gott att få lufta huvudet lite. 
Men jag kommer att vara hemma till sista juli o sen är det gubbens tur att vara hemmapappa fram till nyår. Sen blir det min tur att vara hemma igen efter det! Hur länge återstår att se. Men troligen till hösten 2017. Låter som långt fram i tiden! Men snabbt kommer väl det också att gå.

Sen måste man ju planera allt det roliga också. Resorna!!!
Resorna har vi så gott som färdigt planerat nog. Blir två veckor i Kuba i mars med hela stora familjen. Längtar så till solen o värmen. Men spänner mig nått förskräckligt över hur det skall gå att resa med Colin. 
Sen blir det husbilsresa till norra Norge o Sverige i juli. Blir nog bara en två veckors trip i sommar. Vilket nog kommer att kännas kort eftersom vi vant oss med att vara en månad varje sommar. Sen kan man ju inte säga att Norge låter lika spännande som t.ex. Montenegro heller... 
Men gubben har pratat om Norge i många år nu. Han vill fiska! O Norge är ju ett vackert land. O det finns en hel del som jag inte sett ännu... Så ja, det får bli en kortare trip till Norge i sommar då. O sen planerar vi nått lite mera spännande till följande sommar!!!! (o då kan han inte gnälla om Norge igen)
Hoppas också på nån julmarknad nästa december o barnen önskade att vi skulle åka nånstans på lillajul. Så får se vad vi hittar på!

Nu vaknade en som kräver all uppmärksamhet, så mera planer nån annan gång!


Kommentarer

  1. Alltid kul att planera resor! Nu låter det ju inte som att ni är helt överens... ;) Både Norge och norra Sverige har ju mycket fint att erbjuda, men det gäller att ha lite tur med vädret!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä riktigt överens är vi nog inte, men så länge vi kan kan göra annat än fiska också så kommer det nog att bli bra! :) O ja vädret det kan ju vara precis vad som helst!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg