onsdag 10 juni 2015

Vem och Varför

Har under den senaste tiden fått en del nya läsare (av besöksantalet att döma) så därför en snabb genomgång av varför den här bloggen finns!

Det började med köpet av den här o drömmen om att enkelt resa med barn!
Hade sommaren innan gjort en roadtrip till Mumindalen o Tallinn med personbil o hotellnätter o det springande fram o tillbaka med väskor o greijer ville vi komma undan. Det var verkligen inget för oss! Så vi tänkte att husbil kunde vara ett bra alternativ! Tänkt o köpt! Förstås utan att nångång ens testa på att bo i husbil. Vi bara visste att detta är vårt sätt att resa! Så den första övernattningen vi gjorde i vår bil var i Åbo hamn när vi startade vår första caravantrip. Turen gick till Kroatien, året var 2012 o tanken var att vara borta en månad! Pojkarna var då 4 år o 1 ½ år! Så nog fick vi testat bilen alltid! He he! Men sen dess har vi spenderat varje vinter med att planera nästa sommars resa. O varje semester med att flänga runt i Europa i en månads tid.
Så vill man läsa mera om våra tidigare resor så är det att titta in under varje års juni månad. Där finner man diverse inlägg!

Ja o varför bloggen finns. Ursprungligen för att jag tänkte det skulle vara enklare för nära o kära (läs mamma o svärmor) att hålla reda på var vi är o vad vi gör när vi är på resa. O det hjälpte faktiskt, de ringde inte varje dag! He he! 
Men sen blev bloggandet roligt o så bara fortsatte det mellan resorna också. Så detta skulle vara en reseblogg, men pga allt annat mellan resorna så är den ju inte mera bara en reseblogg.
Detta är en blogg som platsar under flera olika kategorier.

O detta är vi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar