Sommarlovsdagen!

Första sommarlovsdagen avklarad! 
Pojkarna var till Ähtäri djurpark med Mommo o Moffa! Super roligt hade dom haft, sett alla djur o ny jacka hade in skaffats. Nån glömde klä på dem jackor på morgonen innan han förde dem till Mommo o Moffa. Att jag var arg.... igår kändes det som en så stor sak! Att nån kan glömma ta på barnen jackor (han trodde hupparin var jackorna). Men ingen skada skedd, egentligen. Det fanns ju en extra i väskan (ifall om nån kastar upp i bilen jackan) o en till fick dom köpt. Så ingen panik! Hade dagen varit lite varmare hade dom bra klarat sig utan jackor helt men inte igår eftersom det regnade senare på dagen.
Så det blev kanske liiiite överreagerat från min sida...skyller på hormonerna! Ska vara snällare idag!

Idag får dom spendera dagen med Fammo!


För mig blev det igen lite fältjobb. 
Inte så varmt men regnade åtminstone inte hela tiden. Knotten o myggorna har också anlänt så nu är den roliga fälttiden över för detta år. 
Ingen super bra dag igår, fältdatorn krånglade, alla ställen var inne i buskage (man blev dy blöt fast det inte regnade) o humöret var på botten! Sen ännu en massa mat o grej shopping inför resan. Blev ett helt lass o allt är inte köpt ännu. Suck! För man kan ju inte dricka annat än finskt kaffe...

Kommentarer

Populära inlägg