tisdag 30 juni 2015

Stirling Castle

Var dagens slott, ja de flesta (förutom jag då) börjar bli lite less på slott nu. Men ännu åtminstone Edinburgh slott o kanske Nottingham ännu om jag lyckas få dem med på det. He he! Nå idag besökte vi alltså Stirling Castle som finns beläget högt på en klippa i staden Stirling. Vackert slott det här också, med bra parkering, man behövde inte traska nå alls egentligen. O eftersom vi igår köpte Explorer passet så behövde vi inte alls betala eller stå i biljett kö. Mycket behändigt!
 I slottet fanns en avdelning för barnen där man kunde testa instrument, prova historiska kläder o annat intressant. Den delen tyckte pojkarna om, resten av slottet var för dem lite, "okay detta har vi redan sett ett par gånger". Så nå många timmar spenderade vi inte här!

Började dagen med att irra oss in i en liten by o tanka o körde om Beatrix Potter Garden. Såg nog lite Potter-aktig ut den här byn!
O nu är vi på campingen i Edinburgh. Nätet fungerar igen perfekt o vädret är helt ok, 27 grader men mulet. Räkningarna betalade, en maskin tvätt tvättat (gubben hänger upp dem på tork för tillfället), strax middag o sen troligen lite lekpark ännu. Imoron blir det Edinburgh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar