lördag 20 juni 2015

Luxemburg

Regnet höll upp under den tiden som vi utforskade Luxemburg gamla stad! 
Ingen stor gamla stad o på några timmar hann man nog med höjdpunkterna. Dock så nöjde vi oss med att se på allt från utsidan. 
Att finna en parkering i ens närheten av gamla staden var inte så lätt. Speciellt när vi anlände först en 10-tiden. Man borde vara tidigare i farten, men det blev inte så den här gången. Men efter en tids sökande hittade vi en plats mycket nära centrum. Om det nu var helt lagligt att parkera där är ännu lite osäkert, men nå böter fick vi inte. Fast jag nog var ganska säker på att så skulle ske!

Efter nå timmar i staden sökte vi oss ut på motorvägen mot Calais. Men om vi trodde att köerna var svåra när vi anlände till Luxemburg så var det inget mot denna dag. Kö på kö o länge räckte det att komma fram. Slutligen kom vi fram o hittade en ställplats i hamnen, där vi spenderade natten. Hade vi varit ensamma där hade jag nog aldrig vågat sova där, men med flera andra husbilar så gick det nog bra. O gratis var det också.  Britterna i bilen bredvid konstaterade att ibland kan de komma o ta betalt (7€) o ibland kommer ingen. O denna kväll syntes ingen av. Natten var dessutom mycket lugn! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar