Kör dag

Passade bra med en kör dag denna regniga fredag! Passande 20 grader varmt o M6:an drog bra, så på  5 timmar var vi framme i Glasgow på campingen där vi tänkte övernatta. Blev nästan 500km så helt ok för en förmiddag! Valde motorvägen eftersom vi ville komma snabbare framåt idag, annars kommer vi nog aldrig runt rutten som vi tänkt oss. Men vill man nu se nått så är nog inte motorvägen nått bra val. Kostade oss 11£ gjorde det också men det var sommarens första vägtull så det gjorde ju inte så mycket. Ibland får man betala lite för enkelt o snabbt! Men imoron blir det mindre vägar när vi fortsätter norrut längs väst kusten! Hoppas att min förkylning är bättre tills dess för nu känns det lite tungt i huvudet. Tur att solen visade sig till kvällen för husbilen kan vara ganska liten när man vill vila o pojkarna vill leka!

Dagens camping är Strathclyde Country park Caravan club site. Precis lika bra som de andra campingarna som hört till de större av landets klubbarna varit, Caravan club eller Camping and caravan club. Så tror nog vi håller oss till dessa under resten av resan. Testade ju en ACSI-camping som vår första i detta land o den var nog en botten notering jämfört med vad dessa andra varit. Blev medlem av The caravan club redan före resan o det är nog enkelt när man via nätet kan reservera campingar innan o billigare blir det också som medlem. 
Kommentarer

  1. Vi använder ACSI väldigt mycket och de campingarna är hur olika som helst - från superenkla till superlyxiga. Det finns alla varianter! Men rabatten är bra! Sist betalade vi 18 euro/dygn istället för normalpris 48 euro/dygn. Snacka om skillnad!!! Men snart gäller inte ACSI längre eftersom det börjar bli högsäsong...

    SvaraRadera
    Svar
    1. I andra länder har vi oftast oxå använt ACSI campingar o skillnaden till andra campingar har inte varit så stor. Men här ser man verkligen skillnad på standarden. Vi tog inte alls ACSI-kortet i år just pga att halva av vår resa är under högsäsongen. Så det kändes lite onödigt.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg