lördag 20 juni 2015

Syd kusten

Igår körde vi sträckan mellan Dover o Chichester, där vi nu befinner oss på en camping. Tanken var att vi skulle stanna i Brighton på en camping men den var full. Så vi körde vidare till Chichester. Tycks vara mycket populärt att campa på veckosluten i detta land för det verkade vara ganska fullt överrallt, åtminstone här på kusten. Så att boka campingen i förväg hade nog varit en idé. Så idag har vi ringt o bokat campingen intill Thomasland på förhand. Vill inte komma fram o höra att det är fullt där också. Så nu har vi campingar bokat för nästan en vecka framåt. London campingen hade vi ju bokat redan för länge sen. 

Här är lite bilder från Dover-Chichester vägen (taget ur bilen, så de är vad de är). Fast vi körde små vägar längs med kusten så såg man nog inte av havet på så många platser. Oftast höga vallar mellan stranden o vägen. Men en vacker väg var det i alla fall. Gillar de små vackra byarna! För byar finns det gått om, man hann just ur en så kom man in i en ny. 






Ja idag har vi bara varit. Tvättat kläder igen o lekt. Pekka-korten (Musta-Pekka hette de ju när man själv var liten) har använts flitigt o Sune i Grekland filmen var en bra underhållning för oss alla. Camping Lakeside som vi befinner oss på var ju en nödlösning egentligen o den är nu helt ok men inget speciellt. Det man behöver finns, men inget extra. Tappade lite smaken för hela stället när frisbeen landade i hundskit genast när vi var ute igår. Alla campare har ju tydligen hunden med sig! Vilket är helt ok om man har förstånd att städa upp efter den!
Nå här finns t.o.m. en uppvärmd pool. Men den var ganska över full av människor när vi var dit o titta o pojkarna var inte så ivriga på att simma heller.
 Romeo har varit hängig i två dagar o har ingen matlust alls (ja förutom godis o glass då) o ikväll visade det sig att han hade 39 graders feber. Så får se hur det blir de följande dagarna.... Imoron har vi tänkt köra till Stonehenge o sen till London. Får se hur han orkar se nå stenar.




2 kommentarer:

  1. Vacker kust! Intressant att campingarna är fulla! Vi har rest genom Frankrike, Portugal och Spanien men ännu inte råkat ut för fulla campingar. Men vi närmar oss högsäsong, så det händer säkert snart! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske bara var för att det var helg som allt var fullt, eller så var det området. För högre upp i landet verkar det inte alls vara nå problem att komma in på campingar.

      Radera