Fredags tankar

 Så var det då fredag igen! 
Kontorsdag, vilket var ganska skönt! Har blivit några veckor i skogen nu, eller egentligen är det ju i bilen jag spenderar största delen av tiden. 

Pojkarnas först semester vecka är då slut o ännu har man inte behövt leta fram shortsen. Men de har haft fullt program hela veckan. Började med Ähtäri djurparks besök på måndag o sen Toivonens djurpark igår o nu är dom i Vasa o skulle förutom doktorn med Mommo också besöka Swingeling inomhuslekparken. Så har det ännu varit nå kompisbesök annat om kvällarna också. Så det har varit betydligt tröttare gossar om kvällarna nu än normalt efter en dagis/förskoldag. 

Bilderna lånade från Mommos o Fammos facebook. Praktiskt när man under dagen kan följa med vad ens barn sysslar med.
Men nästa vecka får de ta det lugnt med Moffa, ja ända till fredag moron, för då åker vi. Jippii!
Mycket packande o fixande ännu före fredag o en sak var ju att få den där bikinin köpt! Så idag var det dax. Höll på o ge upp redan när jag skulle plocka fram rätt storlek! Hade ju ingen aning om vilken storlek o så fanns det som vanligt tusen lappar att vända på innan man hittade rätt (som sagt, hatar att shoppa i vanlig affär). Två passade helt ok, men den sista var tillräckligt bra. Så den fick det bli! O nå byxor behövde jag inte (o de som fanns där var nog till modellen för små, inga små bandbyxor med denna mage, tack), så då blev det en ny hatt istället! Så nu är det bara att hoppas att det nån gång blir "bikiniväder" också! Enligt min super "positiva" gubbe så förekommer sånt väder inte i England! Men vi får se!

Kommentarer

Populära inlägg