London dag 2

Den andra dagen var betydligt bättre! Humöret på top, ingen mera sjuk o vädret var helt ok. Lite mulet från morgonen, men sen blev det solsken. O idag visste vi ju lite vart buss nr. 3 gick, så vi kunde undvika allt onödigt traskande. Steg av bussen o köpte biljetter till The Big Bus tour, 77£ för hela familjen. Hop-on-hop-off typen av bussar fungerade perfekt o på en av sträckorna lyckades vi få en buss med live guide o det var mycket bra. Annars kunde man ha lurar som berättade om platserna man körde förbi. 
Vi steg nog bara av bussen en gång o det var vid The Tower. Köpte biljetter direkt av Big buss försäljarna o behövde därför inte köa alls o lite billigare blev det också, 50£ för hela familjen. Men före Tower blev det Fish & Chips. 
Vapen testades, fortet beundrades o så köade vi en stund för att se kronjuvelerna. Det var det ända köande vi behövde göra. The Tower passar verkligen för barn, fanns mycket intressant att se. Sen hoppade vi på bussen ingen o körde genom resten av rutten!
Palatset såg man ju nästan inget av eftersom bussarna inte fick stanna utanför. Så man borde ha stigit av för att se nått. Men klockan var mycket o alla var så trötta, så det fick vara. Man måste ju spara nått till nästa gång också! O så mycket som det finns att se o uppleva i denna stad så blev det nog över till flera gånger till.

Så nu är vi klara med London för denna gång! Imorgon kör vi vidare. Först till Stonehenge o så till Thomasland.


Kommentarer

Populära inlägg