Att göra nån annan glad


Att göra nån annan glad är ju alltid roligt och när detta på samma gång gör dig själv glad så då är det ju super! På grund av den här virus - situationen så har man ju inte ens kunnat träffa familjen. Så den här dagen när hade barnen ändå hade en skoluppgift som sa "gör nån äldre person glad" så bestämde vi oss för att göra den till en fest! 




Minns att jag förra året tyckte att morsdagen blev alldeles för mycket. För mycket stress hit och dit, ja så som det alltid blir när man skall hinna med mycket och många platser. Man vill ju hinna träffa och fira alla. Visst har vi också tidigare försökt sprida ut lite, så att man inte haft precis allt samma dag. Men det har inte alltid ändå fungerat. Så i år blir det olika dagar för all tre mammor som vi firar.

Jag själv tänker fira ute på ön på söndag! Troligen i regn och rusk, som det er ut nu. Varför o varför bli det alltid dåligt väder till veckosluten?! Min mamma kommer vi att fira på deras villa under lördagen. Vi hoppas kunna ta båten dit från vår egen villa... Det ser lätt ut på kartan och på satelitbildern när man ser precis var de djupare kanalerna går... Men har lite på känn att det nog kommer att vara allt annat än lätt! Hittar gör man ju, det är inte långt. Men det är väldigt lite vatten! Där är problemet och alla stenar som man inte vet var de ligger. Men det hade varit så lätt att bara ta båten, så testa det gör vi säkert. Vi får väl ro om det blir för grundt. 

Barnens farmor däremot firade vi redan i veckan. Vi missade också barnens farfars födelsedag förra helgen, eftersom vi var på villan, så det blev ett kalas för dem båda i vår trädgård. Ett kalas ute, med lagom lite människor och stort utrymme att sprida ut sig på. Precis som det nu bör vara. 

Passade perfekt på den dagen också eftersom barnen ju hade som skoluppgift att göra nån äldre person glad. Så de pysslade gåvor och hjälpte till med kalaset. 
Och vi fick en orsak att städa ur uterummet också. 





Kommentarer

Populära inlägg