Gissa vad


Nu har vi en villa! Och en båt!
Och ett stort lån till...




Ja de två går ju lite hand i hand. Köpa en fastighet och lånet alltså. Finns inte så många som jag känner som kunde köpa en villa utan att låna pengar. Men lite skrämmande är det ju nog. Ett lån till!

Men, genomtänkt och räknat som det är, så skall det nog gå bra. 

Köpbrevet är underskrivet, likaså bankens alla papper. Nycklarna får vi av den tidigare ägaren på söndag på samma gång som han åker ut med oss till villan en sista gång. Vet ni han var med och byggde den äldre av villorna när han var liten, så denna plats har varit i samma familjs ägo i över 50 år. Varför de nu valde att sälja släktvillan vet jag inte. Men de ville ha ännu den här helgen för att ta bort sina saker och städa upp. Så ett slut för en familj och en början för en annan.

Vi hade ju hoppats på att få börja röja och "bo-in-oss" redan denna helg, men så blev det alltså inte. Vi får vänta till nästa helg. Fast vi har program nu varje helg till långt in i september, så nog skall det alltid gå att klämma in en dag nästan varje veckoslut. Får hoppas på en lång och varm, åtminstone mild, sensommar och höst.

Men vår villa...det låter bra!

Så nu börjar nått annorlunda.




Kommentarer

Populära inlägg