En 9-åring och ännu ett kalas


Vår livliga mellersta son!
Han har pratat om sitt kalas så länge så det känns som om han hade haft många kalas under året. Men nu är det äntligen hans veckoslut!





Kompiskalaset i fredas var super, han gillade och barnen gillade och ja vi vuxna klarade det också fint. Och vilket härligt sommarväder, nå bättre hade man inte kunnat önska sig. Så den kvällen blev lyckad! Man vet att man lyckats bra när man knappt lyckas få hem barnen efteråt.

Sång och paket på sängen började lördagen, hans riktiga födelsedag. Man kan ju inte påstå att nå många av paketen var nån större överraskning eftersom han har haft sina önskningar färdiga i många månader. Nintendo Switch, några spel till den, en boxningssäck och handskar (jippii ropar mina styva axlar oxå), och Adidas kläder. Sen blev det några små till av mig, som en handmålad Pennywise som jag en gång hittade på Game stop och en Creeper mugg.




Det är ju vanligen han som står för sången när nån fyller, så det knaglar nog lite när vi får klara oss själva. Men synen av alla paketen tar nog bort fokusen från vårt misslyckade försök till sång.

Vädret var ju lite av en spänning idag, kunde bli ordentligt med regn just under kalaset, men också idag var det strålande solsken genom hela. Kalas åt släktet var det idag. Och hoppborgen hade vi ju kvar ännu idag, vilket både yngre och äldre gillade.




Ingen skadade sig idag heller! Fast det gick nästan lika villt till som igår och hopparna var just lite äldre.

Tårtan denna gång var en Minecraft varg!




Kaffe och många sorters tårtor blev det igen och åtminstone hälften blev som vanligt över. Synd att vi styr ut till villan strax från morgonen o det mesta kommer nog att bli oätet.




Och inget kalas utan en massa spring efter maten! Polis och tjuv oach alla måste vara med!




Födelsedagsbarnet hann just vinka av sina gäster och så satte han sig på cykeln och cyklade iväg till nästa kompiskalas. Åtminstone han kommer att vara ordentligt trött ikväll!


Kommentarer

Populära inlägg