måndag 10 april 2017

Spänning på solsemesternVill du ha lite spänning på din solsemester på Mauritius så skall du inte missa zipline äventyret i Casela djurpark.


Vill du spänna fast dig i en liten lina o svinga dig ut över djungeln?!
Ja mitt svar var nej tack! 
Men de andra tyckte det var en super bra idé o betalade en hel del för det också. 

 Ja har man småbarn så får man ju nog stanna hemma (eller då har man en bra orsak till att inte behöva göra detta). Men för lite äldre barn o vuxna så är detta jätte roligt. Eller så påstår de åtminstone! Jag är inte helt övertygad. Men vad jag förstod så var det förutom jätte roligt också tillräckligt spännande, t.o.m. för tuffa vuxna män.

I djurparken, som finns på västkusten strax utanför turistorten Flic en flac, finns förutom djur en zipline-bana med en Nepalese bridge. En Canyon swing, nån form av benjihopp, finns också här men just den här dagen var den stängd pga vädret (lite regn och blåst). Zipline-banan innehöll flera olika åk o en smal bro högt ovanför marken. Vissa påstod att bron var värre än åken.

Bra guidning o instruktioner får man o en fotograf följde också med så man fick både foton o video från det hela utan att själv behöva hålla på o fota.

Roligt! Spännande! En bra avkoppling från badandet och chillandet!
Testa om du vågar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar