onsdag 26 april 2017

Se det snöar, se det snöar, det var väl roligt...

 
På riktigt, var är den där våren?!
Man har väldigt svårt att tro att det är första maj om några dagar när man stiger ut till ännu en snöstorm. Ja det syns ju förstås inte på bilden, men det kom riktigt ordentligt med snö.
 
 

Detta med att tvätta utekläder varje kväll börjar bli riktigt tröttsamt. Speciellt när man har tre gånger allt eller egentligen 6 gånger allt varje dag, eftersom de så klart smutsar ner både skol- o hemma utekläderna. Lite smuts kan man ju torka av, men plagg som droppar av gyttja kan man ju inte göra så mycket åt med en trasa. In i tvättmaskinen bara med allt! Men sen skall man ju få allt torrt också till följande dag. Vi skulle nog behöva ett större hjälpkök/tvättstuga har jag märkt. 
Så ja för min del kunde det nog få torka upp snart!

Så förutom att vädret den här månaden har varit totalt kass, så har tiden igen också bara rusat iväg. Min första 60 %-jobb månad är strax slut. Tackvare alla röda dagar så blev det ganska många lediga dagar. Egentligen bara två dagar jobb per vecka. Skönt så?! Visst, men man hinner ju inget! Man liksom bara börjar och slutar jobbveckan. Lite (läs mycket) datastrull däremellan o man hinner absolut inget. Sen är det ju meningen man skall packa också. Om nån vecka flyttar vi till nya utrymmen, så mitt kontor ser ut så här för tillfället. Allt packat ner i lådor. 
Men får ta o njuta nu så länge man ännu har ett eget rum. Snart sitter vi alla i samma öppna planlösning. Skall bli intressant!
Men det positiva med detta är ju att man får rensat bort allt onödigt som samlats under 10 år.Men nu är det onsdag o veckans sista jobbdag för mig! O så blir det lång ledigt igen ända till nästa onsdag. Gillar verkligen mängden av röda dagar den här månaden! O ja att jobba bara 60 % är heller inte helt fel!
2 kommentarer:

  1. Vädret är också galet ombytligt! Snö i morse och sol på vägen hem .. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte vi haft så här mycket snö på hela vintern som vi fick den här veckan!

      Radera