Snö o funderingar


Mera snö vräker det ner... Kan inte komma ihåg att vi nånsin haft snö på Vappen tidigare!?
Och absolut inte nästan mest snö på hela vintern. Regn o rusk kommer jag nog ihåg från Åbo tiden men ingen snö. 


Ganska intressant detta med snö. Igår när vi körde genom Österbotten så kunde man konstatera att ännu 30 km hemifrån fanns det ingen snö alls. Men hemma hade vi förstås ännu fulla vinterlandskap! Man kom ju knappt in på gården pga all snö! Kan dock bero på att den envisa gubben vägrar plocka fram plogen nå mera i år.... O ja nu kommer det ju ännu mera snö. Så får se vem som får ge sig först moder natur eller han!

Blir nog mera snögubbar istället för första maj picknick på villan imorgon!
Sen jag flyttade från Åbo har vi nog inte egentligen alls firat Vappen. Första maj ja, men inte dagen före. Tidigare, som studerande, var det ju den som var den viktigaste med picknick, möss-på-läggning och vappmiddag! Idag blir det istället två kalas o tv-soffan på kvällen. Det är livet som småbarnsförälder! 

Men allt har sin tid! O de många fina minnen har man alltid kvar!


Försökte finna en fin vapp-bild från förr i tiden, men det var ju inte riktigt selfie-tider då ännu...så jag hittade ingen. Men medan man bläddrade så kunde man konstatera att det nog kanske var bra att det inte fanns facebook o liknande då... Vissa bilder mår kanske bäst av att stanna på nån hårddisk nånstans, där ingen ser dem! :) 


Kommentarer

Populära inlägg