Roadtrip


Dagens roadtrip gick till öns nordligaste del. Vackra, slående fina stränder efter varandra består den delen av! Avstånden på den här lilla ön är ju inte långa. Så från vår villa upp till den nordligaste punkten är det kanske 40-50km. Men det räckte ändå över en timme att ta sig upp, eftersom man måste köra genom många små byar där det är lite mera trafik. Idag var det söndag o då klarade vi oss på lite över en timme, men en vardag kan det nog ta längre än så. Motorväg finns en liten bit o där löpte ju trafiken fint. 

Det är ju vänstertrafik på den här ön, vilket gör det lite mera spännande att vara ute o köra. Några nära på ögonblick fick vi vara med om, men vi klarade oss o bilarna gjorde det också. Bilen har vi hyrt för hela tiden o den har vi nog använt varje dag hittills också. Om inte för annat så för att åka till butiken.
Stränderna i norr var otroligt vackra o korallen saknades åtminstone på de tre som vi besökte. Eftersom det var söndag fanns det massor av lokalfolk på stränderna. Trummor o andra instrument spelades på alla ställen, barnen lekte o simmade o folk flockades under träden i skugga för att umgås. Såg trevligt ut!
Kommentarer

  1. Ojoj vad fint! Här har vi massor av blötsnö ... inget att längta hem till ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg