Från Kaos till Klart på 2 timmar!


Den stora packningskvällen var här. Dax att få ner alla saker i väskorna o få tillbaka vår matsal igen. Det mesta har varit framme o klart redan en vecka, men nu skulle de ner i väskan. 

Ännu två dagar kvar till avfärd, men de kommande dagarna har bara för mycket program för att man skulle hinna med packningen också. Skall agera djurtaxi de följande dagarna! Ja o så insjuknar vi ju en efter en i feber o förkylning också, så alltid finns det nån som man måste ta hand om. För tillfället är det Colin som har feber. Han borde ju hinna bli frisk till söndag, men sen har vi två kvar ännu som inte varit sjuka. Ja o så finns det ju den där Noron att vänta på också...


Därför var packandet denna kvälls uppgift! Eller lägga pussel är det ju mera som. Ett pussel med tusen olika slags delar som på nått sätt skall gå ihop med varandra.
 Från detta till...
....detta på 2 timmar. Ja, hade hoppats på fyra väskor, men gav upp den tanken ganska snabbt. Det blev fulla fem väskor. Men så skall vi ju inte resa runt, utan raka vägen till huset o där blir vi kvar i fyra veckor. Så fem väskor blir nog helt ok.


 


Nu tycker jag att jag har förtjänat ett glas. Upp med fötterna o bara ta det lugnt. Åtminstone en liten stund!
Kommentarer

Populära inlägg