Beach dag


Le Morne udden nere i södvästra hörnet bjuder på en riktigt fin o vacker strand!


Eftermiddagens utflyckt gick just dit. Le Morne ligger bara ca 15 km från villan som vi hyr, så det var en perfekt utflycktsplats för några timmar på eftermiddagen. Mitt på dagen är det bara för varmt för Colin att vistas i solen. Egentligen så är det för varmt för alla andra också. Så man får passa på o bada o leka på morgonen o eftermiddagar innan det blir för varmt. Som tur så sover han ju ändå mitt på dagen, under de värsta soltimmarna.

Här på Le Morne udden finns mest hotell, men mellan hotellen finns några allmänna stränder o man kan nog traska längs hela stranden trots att där finns hotell. Stranden är inte bred, bara några meter egentligen o i vattnet finns massor av koraller. Ganska vasst om fötterna om man inte har strandskor! Men vattnet var sååå varmt! Nästan så att det inte ens kändes svalkande när man hoppade i.

Så här på helgen fanns här massor av folk på stranden o folk som tältade i skogen intill. Kan riktigt tänka mig hur varmt det skulle vara att sova i tält här! Tacka vet jag luftkonditioneringen!Kommentarer

Populära inlägg