lördag 11 februari 2017

Kan inte fatta det, Snaart är det dax!


Snart o snart betyder om en vecka, då är det dax för vårt nästa äventyr.
"En månad i solen" eller regnet son det ser ut för tillfället... 
Vilket som så blir det åtminstone semester o nya upplevelser!
O inte kan det ju regna en hel månad! Visst inte?!
  Inget packningskaos mera nästa lördag! Finns inte tid för nått sånt, när fredag-lördag går åt till att köra runt med djuren till diverse familjer. Detta är den tråkiga delen med att ha husdjur, men jätte roligt att man har bekanta som vill ta hand om dem de gånger man inte kan lämna dem hos släktingar. 


Men det är nästa vecka, detta är nu!
Kaos råder i vår matsal igen! Eller inte egentligen, har nog ordning på det mesta. Bara en viss 1-åring håller sig borta så skall det nog gå bra. Vilket han förvånansvärt bra har gjort också.

Som vanligt så kunde jag inte hålla mig utan packandet inleddes redan i början av veckan. Vissa hatar att packa medan andra gillar det. Jag hör till dem som Gillar!
Så här ser man ju åtminstone vad som fattas o vad man har för mycket av redan när man ännu hinner göra nått åt saken. O vet ni vad, jag tänker ta med träningskläderna också! O inte bara det, jag tänker använda dem också! Eller, ja så är planen åtminstone.

Kanske bara bra att inleda packandet i tid när största delen av veckan gått åt till sjukstuga o verkar fortsätta ännu en tid. Först var lillen sjuk, med feber, eller så var det bara tänder för hans del, för helt plötsligt har det dykt upp 4 nya tänder i hans mun o han var inte alls nå förkyld. Sen fick jag också feber o det var nog inte tänder. Feber o snuva o sjuk mage av all värkmedicin, det var min vecka. Nu är det Romeos tur, med feber o snuva! Så får se om de två som är kvar också hinner vara sjuka innan vi åker. O hoppas, hoppas att magsjukan som nu sprider sig i trakterna inte hittar oss! 


2 kommentarer:

  1. Waow! Förstår att ni ser fram emot detta! Härligt!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kommer att bli så fint att komma iväg på resa igen! O Mauritius har vi sett framemot länge!

      Radera