Cap Malheureux


Vill du gifta dig på ett vackert ställe? Här är ett sådant!
Cap Malheureux med kapellet Notre Dame Auxiliatrice utgör nog den perfekta vigselplatsen!
Cap Malheureux är öns nordvästligaste punkt o en av platserna som vi besökte under vår roadtrip igår. Så vackert o vattnet så varmt så man nästan brände sig på ställen. På riktigt har aldrig upplevt så här varmt havsvatten nån annanstans som på den här ön. Svalkande är det verkligen inte!
Så försvann den första veckan av vår resa. Vi har upplevt så mycket redan, fast de första dagarna för oss blev förstörda av magsjuka. Efter det har en efter en av ungdomarna också insjuknat o ännu har vi inte haft en ända dag när alla skulle ha varit friska. Kanske idag skulle vara den första! Magsjukan gick igenom alla utom Kevin o Viktor. Tuffa Tärjäbor blir tydligen inte sjuka! :) 

Så nu har vi ännu tre veckor kvar att njuta av. Ikväll anländer Lotta o Lucas o så är vi alla samlade. Sen har vi en vecka alla tillsammans innan ungdomarna lämnar oss. Blir nog en vecka fullproppad med program så vi hinner med allt viktigt. Vi får ta o vila sen när de åkt!Kommentarer

  1. Waow, magiskt vackert verkligen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det verkligen! Lite svalare väder skulle det gärna få vara, så skulle man klara av att njuta av allt vackert lite mera.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg