Varför jag ser framemot nästa halvår!


Vilken vecka, den bara försvann! Tror att den bara hade måndag o fredag...
Men nu är hösten officiellt här med regn o mörker! Men vad gör det när hösten alltid för med sig en massa roliga saker!


Nästan så att varje vecka har nått roligt att se framemot o så gillar jag ju mysiga kvällar framför brasan också. Inget emot hösten här inte! Igår plockade vi fram lite lyktor o nu hoppas vi att de får vara ifred från vår liten. Han som nuförtiden går riktigt bra så hinner precis överallt! 
Vad jag ser framemot i höst: 

1. Höstlov nästa vecka! Har fredag ledigt o pojkarna har bestämt att vi åker till BR. Så det skall vi göra. Sen far de nog till villan också så inte bara shopping på höstlovet! Men inga stora planer för höstlovet, skall vara skönt att bara vara ledig en extra dag.  

2. Halloween o Fest! Vi tjuvstartar i år o har festen redan veckan före allhelgona! Så blir snart att plocka fram alla spindlar o skelett!

3. Jobbresa till huvudstaden! Hotellnatt = sova! Kanske man hann en sväng o julshoppa också eller varför inte gå en sväng i Ateneum. 

Farsdag, flera andra kalas, kanske ett maskeradkalas också, shoppingresa, många myskvällar o mycket mera!

4. Lilla jul! Det är ju inte långt till det heller... lite över en månad! Men kalendrarna är fixade, den viktigaste med leksaker. Blev Playmobiler åt alla tre i år. Ja, han liten hade ju gott klarat sig utan, men nu har han också en med playmobiler för de minsta. Inte i år heller blev det egen kalender. O tror knappast att det blir av nå andra år heller framöver eftersom man nu borde ha tre paket per dag. 

5. December med julfester, glögg o annat roligt! O jul förstås! Paket, tomten o barnens glädje! Absolut årets bästa månad!

Sen börjar tre månader av skötledigt o semester, varav en månad på Mauritius! Skall bli så skönt att bara vara, inget städande, inget jobb! Bara bada, sola o uppleva! O framförallt ta igen oss. Det behöver vi efter den här hösten!

Så det här vinterhalvåret ser jag  verkligen framemot!


Kommentarer

Populära inlägg