Tyst helg


Här var det tyst från min sida! Men roligt att så många vill kika in här fast här inget händer alla dagar! Ibland kommer livet emellan o då får här vara tyst!


I lördags körde vi med minut-tidtabell för att hinna med allt. Men det gjorde vi o det blev en jätte rolig dag med Touhutalo-besök, shopping o besök hos grannar. Däremellan hann vi veckostäda o påbörja vinterskyddet åt husbilen. 
Touhutalo, som är Karlebys ända inomhuslekplats, har vi inte besökt på länge. Men gjorde det alltså i helgen. O måste nog säga att där hade ändrats... Har stället månne nya ägare? Isåfall har de nya nog plockat in mera saker åt barnen att leka med men slängt ut den trevliga kundservicen. Tror att vi i framtiden kommer att välja en annan stads lekplats, fast det blir en del längre att köra!

Men en sak konstaterade jag igen, det är bra med äldre syskon! Man slipper själv åka om o om igen med bebisen som blev helt galen i att åka rutchkana. Fast nog blev det ju motion ändå när man lyfte upp honom till toppen varje gång. Men att han hade roligt!
När mamma säger att man inte får äta bollarna!


Ja trots att jag tyckte att de nya reglerna på stället var helt löjliga, vem kan lämna sin bebis o sova utanför när vagnen inte längre får tas in?!, så hade vi helt roligt. 

Efter en trevlig kväll hos grannarna så avrundade vi ännu lördagen med film-kväll. Arga fåglar för hela slanten, blev det! Vi hann aldrig o se den på bio o nu äntligen hade den kommit på DVD. 


Blev bara en massa telefonbilder denna helg, så ursäkta kvaliten!

Söndag o gubben i jobb o Romeo fick feber igen! Så där var den dagen då! Så nu är det bara att vänta o se om vi alla blir sjuka lagom till fredag när jag skall till St. Petersburg. Kommentarer

Populära inlägg