onsdag 19 oktober 2016

Happy Birthday Belle!


Vår håriga bebis fyller 1 år idag!

Skall det bli kalas? Visst, men först på fredag så att barnen hinner köpa gåva åt henne. Mycket viktigt för dem! Belle skall ha gåva o tårta! 

Liten, liten var hon när vi fick henne! Vår fina julklapp!

Nu är hon lite större, men fortfarande kan man stoppa henne i handväskan om man så ville. Mycket praktisk storlek! Busig som bara den är hon! Betydligt hårigare än hon var tidigare dock. Hade hoppats på en hund som man inte skulle behöva frisera titt som tätt... Men lite pannlugg går ju snabbt att klippa. 

Lärt sig att hoppa upp i soffan har hon också gjort, tog sin tid, för det är ju så högt! :) Chipsresterna försvinner med ett nafs o inte behöver man plocka upp det som Colin slänger omkring sig heller. "Dammsugaren" står alltid beredd bredvid! Egentligen så tror jag hon gott kunde leva på det som hamnar på golvet hos oss för tillfället. 

I bilen skall hon alltid sitta i famnen annars mår hon dåligt o kastar upp hela vägen. Men tryggt i famnen så går det jätte bra! Jag har aldrig henne själv i famnen om jag kör, men gubben tycker det går bra. Får se när vi vågar ta med henne på nån längre caravantrip... Känner att det är betydligt större tröskel att ta med en hund än barn. Barn får man ju oftast ta med överallt medan samma regler inte gäller för hundar. Man vill ju inte ha henne o sitta ensam i bilen hur länge som helst heller. Men kanske vi ännu nån sommar vågar testa. Kan ju vara hur enkelt som helst när man väl vågar pröva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar