tisdag 4 oktober 2016

Rimfrost o kalla mornar


Rimfrost o kalla mornar det har de första dagarna i Oktober bjudit på. Dax att plocka fram tjockare kläder åt barnen o kanske det inte skulle vara helt fel att ha vinterjacka själv heller. 


Man känner verkligen av att det blivit kallare när man flyttar sig ut till husbilen för att jobba tidigt på morgonen o där bara är några plus grader. Har man sen slut på gasen (som idag) så får man nog söka sig in igen. Kevins rum fick vara mitt kontor idag! Men inte får man riktigt samma lugn när man försöker gömma sig o jobba i ett av barnens sovrum. Så dax att köpa värmebatteri till husbilen för nu är vintern snart här o jag tänker nog fortsätta jobba hemifrån vissa dagar!
Har på känn att Oktober kommer att bli en super månad! Hur kan det bli dåligt när man kan börja månaden med en WeekendTrip till St. Petersburg!? Hoppas på lite varmare väder till helgen, åtminstone solsken, tack!  O att ingen mer i familjen blir förkyld o febrig!

Att månaden annars också är full av trevliga händelser gör ju inget heller. Halloween, höstlov, 1 års kalas mm! Fast det kommer nog också att bli en stressig månad. Tror aldrig jag haft en så här full arbetskaländer tidigare... Så nu håller vi tummarna för att vi hålls friskare denna månad. Finns ingen tid för sjukdagar! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar