fredag 30 september 2016

Tack o lov att det är Fredag...


Igår stormade det ute, årets första höststorm! 
I mitt huvud stormade det tydligen också eller så var alla fåglar bara inte helt med igår!

Lyckades glömma, oskojat, var annan sak jag skulle ha gjort! Dagen började så bra med träningspass på gymmet o jag kom mig helt i tid till jobbet. Gladde mig över att inte ha fastna i mera än ett rött trafikljus genom hela staden. Nybryggt kaffe fanns klart, på kaffebordet låg skålar med godis från nån utlandsresa o jag var taggad på att nu skall rapporten göras klar. Kommer in i rummet o konstaterar "ja en dator skulle ju också vara bra att ha"! Den är förstås kvar i hallen där hemma, 45 km härifrån! Konstigt nog fick jag varker panik eller blev arg, konstaterade bara "Jaha va gör man på jobbet utan dator?" Absolut inget! Så det blev inget kaffe utan en timme i bilen istället! 

Så tillbaka på konttoret en timme senare, kaffet förstås slut, bara att vänta en timme tills den egentliga kaffepausen. Öppnar datorn o...kommer inte in i den. Lösenordet har låst sig. Tog över in timme innan jag lyckades få detta o fungera igen! Sen kom det andra ärenden, kaffepaus o så var det plötsligt lunch o inget word-dokumentet var ens öppnat...  Så den planerade eftermiddagen ute med kollegorna fick jag bara glömma, inget Frisbeegolf för mig inte. 

Fick till slut faktiskt upp raporten, bara för att konstatera att jag inte hittar en annan viktig rapport. Sökte överrallt o kom till slut fram till att den måste vara kvar i husbilen. Min rapport blev därför inte klar igår heller! Tror ni jag hittade rapporten hemma? Nej! Men när jag kom in på konttoret i morse o öppnade datorn så det första jag ser är rapporten som ligger 20cm från mitt ansikte, helt synligt! Undrar om jag var blind igår också? Kan ju förklara varför jag också lyckade snudda i väggen i parkeringshallen senare på eftermiddagen. Duns! Bilen klarade sig utan nå märke som tur o jag "glömde" att nämna det åt gubben (nå nu vet han) för han var på så uselt humör när jag kom hem. Minstingen var lite överrallt o lite saker hade gått sönder... Gubben hade tappert försökt påbörja veckostädningen, men pga av en mycket uppmärksamhetskrävande 1-åring så hade inget egentligen blivit städat. Resultatet var en söndrig häst o städsaker över hela huset... Så inte blev det städat igår heller!

Men nu är det ny dag o Fredag! Idag blir det en bättre dag!1 kommentar:

  1. Det går inte alltid som man tänker, men som tur är kommer det nya dagar! Här har det också stormat. Ojoj,vad det gungade i natt! Peter fick gå upp mitt i natten och surra fast utemöblerna, som höll på att falla överbord ;) Trevlig helg!

    SvaraRadera