Sista dagen som under halvvägs till 70


"Time is precious,
Waste it wisely!"

Ett samtal som tog plats för en vecka sedan. Minns inte hur det började men jag konstaterade åtminstone i nått skede att "35 år, halvvägs till 50!" Genast när jag sagt det kom jag på, att nej så är det nog inte, det är nog mera! Johnna: nä, halvvägs till 60... nä 70! 70!!!!!!! Kändes som ett slag i magen! Inte kan det ju vara halvvägs till 70!!! Det är ju halva livet över! Så hade jag ju inte tänkt på saken innan o kanske hade det varit bra att inte alls göra det. För nu tänker man ju på det hela tiden. Halvvägs till 70!!!!!


"The bad news is that Time flies.
The good news is that youre the pilot!"
 

Jaha, halvvägs till 70... o vad har man lyckats göra under halva livet då?! Barnen förstås, de är ju de bästa! Tre små, härliga varelser! O de blir inte nå fler, så den delen hann jag med innan 35! Gift, ja, snart i 9 år! Drömhus, ja, det har vi ägt i 10 år! Universitetsexamen, ja, en Magisters examen i Geologi för 10 år sen! Så ja Villa, Vovve o Volvo, ja allt det har man nog hunnit med (volvon sålde vi dock). 

Vad annat?! Ja en del resor o häftiga upplevelser har man nog hunnit med. Alla resor med vänner, sen med familjen o barnen. Hoppas att de blir så många ännu i framtiden! De tre veckorna på World Miss University tävlinen i Syd Korea kommer jag alltid att minnas. Vilken upplevelse! Veckorna under Miss Finland finalturnén kommer nog också alltid att ligga högt på upplevelselistan.

Älskar dessa bilder, man var så ung...lös hår o lös naglar o allt! Sånt som bara inte ryms med i dagens vardag!

Jobb, ja jobb har man ju, men där har jag nog inte ännu kommit så långt känns det som. Alla moderskapsledigheter har lite stoppat upp den där såkallade karriären. Men kanske det snart är dax att på riktigt börja satsa på den. Bara man visste åt vilket håll man skall börja söka sig?! Om man hade ett forskningsområde som man brann för så hade det ju varit enkelt. Får se vad det blir!

Så halvvägs till 70... (ja ni hör ju, kan inte släppa den tanken)! Men ännu är det en hel dag kvar, som INTE halvvägs till 70! Den skall jag njuta av! Börjar med att hämta en stor kopp kaffe till!
Kommentarer

 1. Lite läskigt ibland när man inser hur fort tiden går. Efter 50 är man "på döhalvan" som nån sa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ´låter ju jätte "positivt"! Tror man mår bäst av att inte tänka så mycket på saken. Åldern är ju egentligen bara en siffra!

   Radera
 2. Själv har jag ångest över min ålder ibland, trots att jag bara är 19, det känns alltid som att jag borde ha åstadkommit mer än jag har gjort... Har kommit fram till att det är bäst att inte tänka på det :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg