När hösten är som bäst!


Vilket strålande höstväder vi fått njuta av de senaste dagarna!
O vilka färger vi har omkring oss! Bara måste ut o fotografera!


Barnet var lite skeptisk på att bli placerad i "skogen" men när djuren dök upp blev det som vanligt jätte roligt. Den här lilla han tycker verkligen om djur. Tror dock inte att de alltid tycker så mycket om honom...snällt röra, fungerar inte alltid. Hunden o han har ju växt upp tillsammans så de är ju bästisar. Colin bjuder på all mat han får o Belle låter snällt Colin smaka på alla tuggben! Hmm! Inte alltid så roligt förstås!

Colin älskar att kasta saker åt Belle o "slåss" om nallen (de drar i varsin ända). Men man måste förstås se efter så att det inte blir för våldsamt, båda kan de ju skada sig då. Vi har ju också två katter, den ena kan man dra o slita i hur som helst utan att den gör nått o den andra smäller till genast. Så där får man vara lite försiktig. Men Söpö håller sig på tryggt avstånd från Colin om hon kan, så bara en gång hittills har han fått en rispa på kinden. Snäll är hon, så länge man är snäll åt henne. Här kom hon faktiskt ovanligt nära!

Hoppas detta vackra väder håller i säg ännu en tid! Har nämligen lite fältjobb kvar ännu i höst o det är så mycket roligare om man inte blir dy blöt!

 
 Kommentarer

Populära inlägg