Uleåborg igen

No more sjukstuga!
Nu börjar barnen snart vara på benen igen!


Hög feber och förkylning o magsjuka på samma gång! Så har de två yngre barnens vecka sett ut. Så lägger man ännu till den första tappade tanden o den första nya tanden så får man en ganska trevlig vecka. Lite snuva o hosta kvar, men hoppas att det värsta är över nu o att vi stora inte blir sjuka. Vill ut i det vackra vårvädret! 

Igår åkte jag på roadtrip till Uleåborg igen, nu för att besöka Norra Finlands största Loppishändelse! Över 400 försäljare i Ouluhalli. Jätte mycket folk, långa köer (också för dem som köpt biljett innan), trångt o dålig organisering. Dålig organisering speciellt för parkeringen när folk fick parkera hur de ville o detta betydde att de blockerade alla utgångar. Man kom helt enkelt inte ut från parkeringen. Vi hade tur o en i raden före oss åkte o från den raden kunde man ännu ta sig ut. 
Visst fanns det saker att köpa men det mesta som jag tittade efter var nog ganska dyrt (äldre saker o inredning). Egentligen så hittade jag inte så mycket... två leksaker o en tröja åt Colin! O en sån här Paulig kaffeburk som jag tittat på flera gånger men inte köpt. För egentligen så passar den ju inte alls in hos oss... Men i brist på annat att köpa så blev det en sån. Åtminstone till julen så kan man ju plocka fram den.
Kommentarer

Populära inlägg